Programma voor basisonderwijs

 Het Amstelveens Poppentheater brengt elk theaterseizoen een aanbod met diverse voorstellingen uit; hierbij ligt de nadruk op poppen- en objecttheater voor alle leeftijden.

Het theater leent  zich ook uitstekend voor activiteiten van basisscholen.

Een voorstelling bezoeken, zelf optreden, workshops volgen of zelf met een eigen project/verzoek komen: alle groepen van het basisonderwijs kunnen wij bedienen voor een bijzondere doe- of kijkervaring.

Het Amstelveens Poppentheater doet mee met de lespakketten van Cultuureducatie Amstelveen. Alle informatie hierover is te vinden op www.cultuureducatie-amstelveen.nl en verder is er nog veel meer mogelijk.

Wij zijn een klein theater met een intiem karakter. Bij schoolvoorstellingen kunnen er 125 leerlingen in de zaal en kunnen ook alle begeleiders mee.  Bij voorstellingen voor de ouders kunnen er ca 100 volwassenen in de zaal. Gemengd publiek volwassenen en kinderen is ca 130. Het theater ligt in een rustige en kindvriendelijke wijk. Het theater is goed te bereiken met de bus of auto en rondom het theater is het gratis parkeren.

Voor meer informatie of een afspraak in ons theater mail naar info@amstelveenspoppentheater.nlof bel naar 020-6450439.