Bereikbaarheid / routebeschrijving

Adres

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a
1181 PH Amstelveen
020-6450439

Plattegrond onderaan. Er is ruime gratis parkeergelegenheid op de Wolfert van Borsselenweg en vlakbij de ingang van het theater is een parkeerterreintje op de hoek waar in het weekend veel plaats is. Verder is de hele wijk vrij parkeren. Voor theatergroepen: zie de beschrijving bij de Technische gegevens. 

Met de auto

Vanuit Amsterdam

Via de Amstelveense-Amsterdamse-Keizer Karelweg ga je - na een flauw heuveltje - rechtsaf de Charlotte de Montpensierlaan in en aan het eind linksom de Wolfert van Borsselenweg in. Volg de weg tot je het bord Amstelveens Poppentheater met pijl aan je rechterhand ziet. Daar moet je lopend de steeg in om het theater te bereiken.  Op de Wolfert van Borsselenstraat is een stukje voor de steeg naar het theater een parkeerterreintje waar vooral  in  het weekend ruimte is.

Vanuit Utrecht

Kies richting Haarlem/Amstelveen/Den Haag (A9), en ga er dan bij Amstelveen (afrit 5) af. Bij de stoplichten rechtsaf, volg de Keizer Karelweg. Je passeert het Stadshart en Cobramuseum en daarna een rotonde. Na de rotonde ga je bij de stoplichten linksaf de Graaf Aelbrechtlaan op. Rij tot bijna aan de spoorovergang, maar ga voor de spoorovergang de ventweg rechts naast de Graaf Aelbrechtlaan op. Dit is de Wolfert van Borsselenweg. Volg de weg tot je het bord Amstelveens Poppentheater met pijl aan je linkerhand ziet. Daar moet je lopend de steeg in om het theater te bereiken.  Op de Wolfert van Borsselenstraat is een stukje voor de steeg naar het theater een parkeerterreintje waar vooral  in  het weekend ruimte is.

Vanuit Den Haag/Haarlem

Kies richting Utrecht (A9), ga er bij Amstelveen Zuid (afrit 5) af. Pas op, ga nog even rechtdoor, dus niet helemaal van de grote weg af, maar neem de afslag bij het bord S108, Amstelveen Centrum/-Noord. Bij de stoplichten rechtsaf, volg de Keizer Karelweg. Je passeert het Stadshart en Cobramuseum en daarna een rotonde. Na de rotonde ga je bij de stoplichten linksaf de Graaf Aelbrechtlaan op. Rij tot bijna aan de spoorovergang, maar ga voor de spoorovergang de ventweg rechts naast de Graaf Aelbrechtlaan op. Dit is de Wolfert van Borsselenweg. Volg de weg tot je het bord Amstelveens Poppentheater met pijl aan je linkerhand ziet. Daar moet je lopend de steeg in om het theater te bereiken.  Op de Wolfert van Borsselenstraat is een stukje voor de steeg naar het theater een parkeerterreintje waar vooral  in  het weekend ruimte is.

Openbaar vervoer

Vanuit Amsterdam, Uithoorn en Aalsmeer:
Bus 170, 172 (halte Kruiskerk), daarna Charlotte de Montpensierlaan uitlopen en linksom de Wolfert van Borsselenweg in. Volg de weg tot je het bord Amstelveens Poppentheater met pijl aan je rechterhand ziet. Daar moet je lopend de steeg in om het theater te bereiken. 

Plattegrond

Download de plattegrond als PDF (71 KB).