Programma

april 2017 - mei 2017

april

dinsdag 25 april 2017 14:30 uur

Smakelijke Sprookjes
(vanaf 5 jaar)

Theater Theatra

€ 8,50

In een land hier niet eens zo ver vandaan, wordt iedere dag hard gewerkt. De bakker bakt krokante kadetjes, op het land verbouwen de boeren de groenste groenten en de slager is overal bekend om zijn sappige slavinkjes. Er is eten en drinken in overvloed. Elke avond wordt een heerlijk diner geserveerd en tot diep in de nacht gedanst. Kortom... iedereen is gelukkig. Tot er op een dag een reusachtige gast verschijnt, die niet is uitgenodigd en zeker niet welkom is. Deze gast eist dat de koks de menukaart aanpassen. En dit heeft grote gevolgen...

Een komische en interactieve poppentheatervoorstelling. Een sprookje over nieuwsgierig zijn, heldenmoed en fantasie waarin jij de hoofdrol speelt.

Alvast een voorproefje?

https://www.youtube.com/watch?v=mzuqoSOzZeQ

  • Reserveren voor de voorstelling van dinsdag 25 april 2017 (vandaag) kan alleen telefonisch via 020-6450439.
zondag 30 april 2017 14:30 uur

De Geheimzinnige Grotten van Grok MC Gar
(vanaf 6 jaar)

Hilbert Geerling

€ 8,50

5-voudig NederlandsKampioen Goochelen Hilbert Geerling belandt in De Geheimzinnige Grotten vanGrok M’Gar

 Hilbert is onderweg naar de wereldkampioenschappen goochelen en van alles gaat mis. De trein heeft vertraging, de taxi krijgt een lekke band en als hij het laatste stukje dan maar lopend aflegt valt hij in een put.Als hij weer wakker wordt, blijkt hij te zijn beland in de Geheimzinnige Grotten van Grok M’Gar. Daar woont een apart volkje. Met de grote koning Grok, die niet echt heel aardig en vrolijk is. Met hem kun je beter geen ruzie krijgen!Maar ja… Drie keer raden. Precies. Oeps.

Hilbert vertelt en speelt dit magische verhaal in een mix van goochelen en theater. Vol humor, spanning en natuurlijk fantastische, onbegrijpelijke trucs.

Alvast een voorproefje?

https://www.youtube.com/watch?v=0_G5u39tUAg

Reserveer

mei

zondag 7 mei 2017 14:30 uur

Kabouter Thijm
(vanaf 3 jaar)

Koekla

€ 8,50

Kabouter Thijm woont in een mooi bloemen huisje. Hij is een imker. Op een dag hoort Thijm een vreemd geluid. Het is een Varkentje dat aan zijn huis knaagt en op zoek is naar onderdak. De Kabouter neemt Varkentje in huis en leert hem werkjes op de boerderij, zoals het maken van honing en verzamelen van voedsel. Het Varkentje is echter tamelijk lui en wil steeds kattekwaad uithalen met Muis.  Er verdwijnt veel honing de laatste tijd. Zou buurman Trol dat stiekem doen?  Een verrukkelijke kleutervoorstelling.
Alvast een voorproefje?

https://www.youtube.com/watch?v=T6VGRCSbnaE

Reserveer

zondag 14 mei 2017 14:30 uur

Monsterlijk mooi
(vanaf 3 jaar)

Fatsnerran

€ 8,50

Bij de familie Monster zijn vier snoezige, nou, ja snoezige? monsterbaby's geboren. In die drukte probeert iedereen de ander te vlug af te zijn, en te slim! Het valt niet mee om jezelf staande te houden, om je monstertje te staan.

De familievoorstelling Monsterlijk Mooi speelt zich af op de Afdeling Gevonden Voorwerpen van een station. Alle koffers, tassen en vergeten paraplu’s hebben een eigen verhaal.Uit de koffers komen de poppen, decors en alles wat nodig is voor dit verhaal,dat losjes is gebaseerd op het sprookje van het lelijke Eendje van Hans Christiaan Andersen.

Alvast een voorproefje?

https://www.youtube.com/watch?v=CHlw4EK3qYU

Reserveer

zondag 21 mei 2017
Let op: 10:30 uur

Nachtwacht
(vanaf 3 jaar)

De Zingende Harp

€ 8,50

Kom, hou je pyjama maar aan, pak je knuffel mee en kom gezellig naar deze ochtendvoorstelling.

Magisch, speels en muzikaal theater over dromen die een feest zijn, over dromen die doen begrijpen en over dromen die bevrijden.

Reserveer