Programma

december

zondag 11 december 2016 14:30 uur

Brom Beer
(vanaf 4 jaar)

Remco Theater-Kunst

€ 8,00

In een bos, hier ver vandaan wonen Beer en Sprinkhaan. Ze wonen daar al een tijdje en hebben een rustig leventje. Op een dag blijft Beer in bed liggen en doet de deur niet meer open. Zijn vriend Sprinkhaan wil hem helpen, maar weet niet hoe. Zal het Sprinkhaan lukken om Beer weer uit bed te krijgen? De voorstelling is geschreven door kinderboekenschrijfster en kindertherapeute Femke Crützen. De onderliggende laag van het verhaal gaat over ervaringen van kinderen met zieke of depressieve ouders. De muzikale ondersteuning geeft het geheel nog een extra dimensie. De voorstelling Brom Beer maakt diepe indruk en plaatst nieuwkomer Remco Raessen hoog op de ranglijst van talentvolle poppenspelers.

Reserveer

zondag 11 december 2016
Let op: 10:00 uur

Reserveer

zaterdag 17 december 2016
Let op: 15:30 uur

De Vrolijk Verrassende Kerstshow
(vanaf 3 jaar)

Theater van Santen

€ 8,00

Prinses Anna doet niets liever dan zingen. Toen zij zes jaar was, is haar vader op reis gegaan en nooit meer terug gekomen. Boze tongen beweren dat haar stiefmoeder hier meer van weet. Door te zingen, vergeet Anna even dat haar leven zo veranderd is. Prinses Anna maakt van restjes stof haar kerstjurk, want alleen daarmee mag ze naar De Vrolijk Verrassende Kerstshow. Op het feest mag prinses Anna de mooiste liedjes zingen, meedoen aan een quiz, de kerstboom versieren, musiceren en zelfs een schilderij maken. Uiteraard zullen de kinderen haar daarbij gaan helpen. Dat zorgt voor veel verrassingen en een vrolijk kerstfeest voor iedereen!

Reserveer

zondag 18 december 2016 14:30 uur

Nero Corleone
(vanaf 4 jaar)

Theater Leeuwenhart

€ 8,00

De zwarte kater Nero is de baas op een Italiaanse boerderij. Hij heeft iedereen stevig onder zijn kleine poot. Als de vakantiegasten Robert en Isolde terug naar huis gaan, besluiten Nero en zijn lieve zusje stiekem mee te gaan. In Keulen ontdekken ze een heel ander soort leven. Poppenspeler en acteur Jouke Lamers hangt telkens een ander decor in zijn vertelkastje (kamishibai), dat oogt als een huis. Zo laat hij zien, dat je met weinig middelen een grappige en bijzondere voorstelling kunt maken.

Reserveer

woensdag 28 december 2016 14:30 uur

Joep!
(vanaf 4 jaar)

Theater Gnaffel

€ 8,00

Twee poppenspelers vertellen en zingen het verhaal van Joep. Een stotterend schaapje dat op een ochtend wakker wordt met een vreemd gevoel. Als hij erachter komt wat dat vreemde nieuwe
gevoel is, wil hij dat dolgraag delen met zijn vrienden. Maar omdat hij stottert blijft hij hangen op: "Ik be-e-e-eeeehn…" Vrienden maken goedbedoeld zijn zin af met de meest verassende verklaringen.
Behalve Dirk, zijn nieuwe buurschaap. Hij laat Joep uitblaten. Joep krijgt het ineens heel warm onder zijn schapenvachtje… De voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek.

Reserveer

donderdag 29 december 2016 14:30 uur

Studio Lejo
(vanaf 3 jaar)

Lejo

€ 8,00

Op het p;odium staat een filmstudio. Daar kan Lejo, het wereldberoemde handpoppetje uit Sesamstraat, zich helemaal uitleven. Poppenspeler Lejo heeft dit goed voorbereid en weet precies wat er gaat komen.  Jullie nog niet, dus kom lekker kijken naar Lejo, live en op beeld tegelijk en ook nog eens mooie muziek erbij.Language no problem.

Reserveer