Programma

april 2015 - mei 2015

april

zondag 19 april 2015 (première) 14:30 uur

Vlieg op, dikke bromvlieg!
(vanaf 4 jaar)

Theater van Santen

€ 8,00

PREMIÈRE - PREMIÈRE - PREMIÈRE: Vanmiddag: Vlieg op, dikke bromvlieg - Theater Van Santen naar het gelijknamige prentenboek van Loes Riphagen. Kinderen krijgen de kans om mee te spelen en te musiceren.
Na afloop zal Loes Riphagen signeren. Het wordt weer feest voor jong en oud!!En voor wie alvast het Frietenlied wil oefenen:
  https://youtu.be/EGHrxlJoEgo
  • Reserveren voor de voorstelling van zondag 19 april 2015 (vandaag) kan alleen telefonisch via 020-6450439.
zondag 26 april 2015 14:30 uur

Papierazzi
(vanaf 4 jaar)

Theater Valentijn

€ 8,00

Een, twee, drie, vier: een land van wit papier… Lang geleden, ver hier vandaan, was er zo’n land: het koninkrijk Papierië! Planten en dieren, bomen en huizen, bergen en zeeën, zelfs de mensen zijn er van papier.Op een dag ….. woei!... steekt er een windje op. En oh nee… het mooie prinsesje Papierella waait weg. Waarheen?

Wie haar vóór volle maan zonder scheuren veilig thuisbrengt, mag met haar trouwen. Boerenzoon Papierino is niet zo sterk en slim als zijn grotere broers. Toch gaat hij op pad. Is hij geknipt voor het avontuur en zal hij Papierella vinden? 

Een sprookje, met papier in de hoofdrol.Papierazzi start met een schaar en een grote rol papier. Hiermee komt de wereld van Papierië tot leven. De speler vertelt, knipt, scheurt en vouwt ter plekke personages van het sprookjesland. 

Kijk op: http://youtu.be/H1AuewMgTv4

Reserveer

mei

maandag 4 mei 2015 14:30 uur

Roestige Spijkers & Andere Helden
(vanaf 5 jaar)

TamTam Objectentheater

€ 8,00

TAMTAM Theater speelt over de  hele wereld en nu bij ons  de voorstelling ‘RoestigeSpijkers en Andere Helden’

Hun acteurs zijn gevonden voorwerpen en afgedankte dingen die ze voor deogen van de toeschouwer tot leven brengen.
Dit is hun nieuwste productie: een unieke kruising tussen theater enanimatiefilm. Je ziet twee spelers live op het podium de film maken op eenspeciale animatietafel en op grootbeeldscherm zie je direct het resultaat. Defilm en de making of tegelijk!

Roestige Spijkers & Andere Helden is een feest van de verbeelding. Devoorstelling neemt je mee naar een wereld waarin niets is wat het lijkt, enalles kan iets anders worden. Een oud stuk karton onder de camera wordt op hetscherm een woestijn. Een verroeste zaag speelt zee maar verandert even later ineen gevaarlijk monster. Net zoals de bokshandschoen die haai wordt, maar erzijn ook lieve figuurtjes die in de film meespelen zoals de octopuskam en hetverenvisje.

Een verrassende nieuwe vorm van poppenspel en een hit op Oerol vorigjaar!


Useless objects, found on street corners and rescued from the gutter, turn into actors and sets, by moving them under a video camera. This provides surprising images on a large screen. This show feeds the imagination, so bring that with you. Without words, but full of subtle humor as is customary with TAMTAM. 

Reserveer